Contactmogelijkheden

Vragen over de beschikbaarheid en reserveringen kunnen uitsluitend telefonisch, per mail of via Facebook gedaan worden.

 

Bevestiging en aanbetaling

Wanneer u een reservering heeft gedaan ontvangt u bericht van ons. Wanneer de door u gevraagde tijd beschikbaar is ontvangt u een reserveringsbevestiging met alle informatie over uw reservering. Controleert u eventueel uw ongewenste/spam mailbox. Na ontvangst van deze bevestiging dient u een aanbetaling te doen om uw reservering definitief te maken. Uw reservering is pas definitief na ontvangst van de aanbetaling. Wanneer de door u gewenste tijd niet beschikbaar is, stellen wij u een alternatief tijdstip voor.

 

 

Annuleren

Annuleren is mogelijk tot 48 uur voor aanvang van uw reservering. Uw aanbetaling blijft dan gehandhaafd. Indien u korter dan 48 uur voorafgaand aan uw reservering annuleert, komt uw aanbetaling te vervallen.

 

 

Privacy:
Sfeer van privacy en geborgenheid. Royal Oasis biedt u een oase van rust en ontspanning. Onze wellness is van diverse gemakken voorzien, om u een aangenaam verblijf te garanderen. Dit alles gebeurt in een sfeer van privacy en geborgenheid. Bij Royal Oasis is privé ook echt privé.