sauna

Sauna

Op een koude winterdag, na een vermoeiende werkdag, of gewoon wanneer u daar zin in heeft. In onze sauna is ruimte voor maximaal 9 personen. Sluit uw ogen en laat u meevoeren naar een oase van rust.

IMG-20150929-WA0006

Jacuzzi

Onze ruime jacuzzi laat u genieten van de weldaad van een warm bubbelbad. Warmte gecombineerd met een verfijnde massage verzacht eventuele pijn en neemt spanning weg en zorgt voor een stimulatie van de bloedsomloop.

IMG_3022

Lounge-area

Wilt u even bijkomen van alle impressies onder het genot van een hapje en een drankje? Onze lounge-area biedt u deze mogelijkheid.


 

stoomCaStoomcabine

De weldaad van stoom is al eeuwenlang bekend. Stomen werkt heilzaam, reinigt de longen, opent de bronchien en verhoogt de algehele weerstand van ons lichaam. De nevel bevochtigt de huid. De poriën openen zich, waardoor afvalstoffen het lichaam kunnen verlaten. Door deze dieptereiniging blijft uw huid zacht, schoon en soepel. Stoom maakt dat de bloedvaten zich verwijden, waardoor de doorbloeding wordt verbeterd en reumatische, spier- en gewrichtspijnen worden verlicht.

sunSunshower

Onze wellness beschikt over een sunshower. Dit is een doucheruimte die voorzien is van een zonnebank met ingebouwde UV- en infraroodlampen. Zo geniet u van een heerlijke douche én krijgt u tegelijkertijd een mooi kleurtje. Evenals de stoomcabine heeft de warmte van de sunshower een helende werking op spieren en gewrichten.