Royal Oasis

Privé Wellness

Bij Royal Oasis is privé ook echt privé

Royal Oasis

Arrangementen

Sauna

Op een koude winterdag, na een vermoeiende werkdag, of gewoon wanneer u daar zin in heeft. In onze sauna is ruimte voor maximaal 9 personen. Sluit uw ogen en laat u meevoeren naar een oase van rust.

Jacuzzi

Warmte gecombineerd met een verfijnde massage verzacht eventuele pijn en neemt spanning weg en zorgt voor een stimulatie van de bloedsomloop.

Stoomcabine

De weldaad van stoom is al eeuwenlang bekend. Stomen werkt heilzaam, reinigt de longen, opent de bronchiën en verhoogt de algehele weerstand van ons lichaam.

Sunshower

Onze wellness beschikt over een sunshower. Dit is een doucheruimte die voorzien is van een zonnebank met ingebouwde UV- en infraroodlampen. . Zo geniet u van een heerlijke douche én krijgt u tegelijkertijd een mooi kleurtje.

Lounge-area

Wilt u even bijkomen van alle impressies onder het genot van een hapje en een drankje? Onze lounge-area biedt u deze mogelijkheid.

Basis

Arrangement
119,- 2 uur
  • Het Basis Arrangement biedt u de ontspanning in alle privacy en voorzien van alle moderne faciliteiten.
  • 2 personen

Luxe

Arrangement
139,- 2 uur
  • Het Luxe Arrangement is speciaal voor stellen die zich in alle rust willen terugtrekken in een romantische setting met rozenbladeren en kaarsverlichting. Incl verse fruitschaal of een bittergarnituur.
  • 2 personen
Populair

Royaal

Arrangement
159,- 2 uur
  • Heeft u iets te vieren of een bijzondere persoon verassen? Kies dan het Royaal Arrangement Royaal Arrangement kent alle romantiek en luxe van onze overige arrangementen. Uiteraard voorzien wij u van de nodige hapjes en drankjes. Incl gebruik van Badlinnen
  • 2 personen

High Tea

Arrangement
Op aanvraag 2,5 uur
  • Het Royal Oasis High Tea Arrangement biedt een keur aan diverse zoete en hartige hapjes gecombineerd met een keur aan theesoorten en uiteraard koffie. Daarnaast geniet u uiteraard van de wellness faciliteiten.
  • maximaal 9 personen

Let op!

. De minimale duur van een reservering dient twee uur te zijn.
. Tarieven zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen.
. Er is geen beschikking over een pinautomaat. U dient er dus zorg voor te dragen dat u contant én gepast geld mee neemt voor uw betaling.

Maak een reservering

En geniet van uw welverdiende rust en ontspanning.

Adres

Regenbooglaan 1A
2284 GB Rijswijk

Ontspantijden

Z-D: 10.00 / 00.00 uur
V-Z: 10.00 / 02.00 uur
Op afspraak

Contact

Tel: 070 4064903 / 06 13611727
bereikbaar tussen
(10.00 & 22.00 uur)
info@royal-oasis.nl​