Romantisch

 • Royal Oasis Romantisch Arrangement
  119,- €
  2 uur

  Het Romantisch Arrangement is speciaal voor stellen die zich in alle rust willen terugtrekken in het Wellness complex in een romantische setting. Wij voorzien de ruimte van aromatische geuren, rozenbladeren en kaarsverlichting. Dit alles naast 2 uur lang genieten van al onze wellness faciliteiten. Uiteraard in alle privacy voor een prijs van EUR 119,- voor 2 personen voor 2 uur

  Luxe

 • Royal Oasis Luxe Arrangement
  139.- €
  2 uur

  Het Luxe Arrangement biedt u de ontspanning in alle privacy maar daarnaast wordt er een heerlijk ontbijt, brunch of lunch verzorgd. Het Royal Oasis Luxe Arrangement is beschikbaar van 10.00 uur tot 14.00 uur voor een tarief van EUR 139,- voor 2 personen voor 2 uur. Desgewenst verzorgen wij een romantische aankleding bij het arrangement.

  Royaal

 • Royal Oasis Royaal Arrangement
  135,- €
  2 uur

  Het Royaal Arrangement kent alle romantiek en luxe van onze andere arrangementen. Een romantische aankleding met rozenblaadjes en kaarsverlichting. Daarnaast wordt u voorzien van vers gemaakte salades, vers gebakken stokbrood en smoothies gemaakt van vers fruit. Het Royal Oasis Royaal Arrangement voor ultieme ontspanning is beschikbaar voor een tarief van EUR 135,- voor 2 personen voor 2 uur.

  High Tea

 • Royal Oasis High Tea Arrangement
  Prijs op aanvraag
  2.5 uur

  Alhoewel de Engelsen het introduceerden en nadien trouw zijn blijven doen, zijn wij van mening dat iedereen de High Tea moet beleven in het hectische bestaan van de moderne tijd. Het Royal Oasis High Tea Arrangement biedt een keur aan diverse zoete en hartige hapjes gecombineerd met een keur aan theesoorten en uiteraard koffie. Daarnaast geniet u uiteraard van de wellness faciliteiten. Het High Tea Arrangement is beschikbaar voor groepen tot maximaal 9 personen en bedraagt minimaal 2,5 uur. De prijs is op aanvraag.